Cum comand

Procedura de achizitionare a aparatelor de aer conditionat de pe site-ul nostru, a fost optimizata pentru a fi cat mai simplu pentru cumparator. Mai jos, va oferim toate indicatiile necesare pentru cumpararea aparatelor.


1.Alegerea produselor dorite.


2. Cosul de cumparaturi: dupa ce ati adaugat produsele veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa revedeti lista aparatelor adaugate, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe va puteti intoarce si continua cumparaturile sau sa finalizati comanda.


3. Formular Comanda: pentru a comanda produsele alese apasati butonul "Comanda". Aici va trebui sa introduceti, adresa de facturare, adresa de livrare (in cazul in care este diferita de cea de facturare). Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei noastre, nu ezitati sa ne contactati pe chat sau la numerele de telefon afisate. 


4.Felicitari: comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda. De asemena aveti posibilitatea sa tipariti confirmarea trimis prin email. 

 


AeroService.ro, va oferim de asemenea si servicii precum: Montaj, Service, Reumplere agent frigorific, Verificari periodice obligatorii, Curatare filtre de interior, Curatare evaporator, Curatare condensator, Curatare tava condensat, in zonele Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman. Va asteptam!