Despre noi

Intretinerea sistemelor de climatizare este obiectul principal de activitate al societatii noastre.


Suntem autorizati pentru VANZARI, MONTAJ, SERVICE si INTRETINERE de catre ASTON ,EDCO ONE CONFORT,UNICOMP,RELCO.sa,ZASS ROMANIA pentru aparatele de aer conditionat LG, FUJI, FUJITSU, ALIZEE, PLATINUM, HAIER, HITACHI, NORDSTAR, SANYO, SHARP, HABITAT, AIRCOOL ZASS,SAMSUNG,DAEWOO ETC


Cunostintele dobandite si vasta experienta acumulata in acest domeniu, ne recomanda ca jucatori profesionisti si seriosi ai pietei de intretinere, reconditionare si service a aparatelor de aer conditionat.


In maximum 48 de ore de la contactare, una dintre echipele noastre va rezolva problema reclamata.


Dispunem de piese de schimb atat noi cat si second-hand, iar devizul calculat pentru fiecare lucrare este personalizat, el adaptandu-se nevoilor fiecarui client.

Promovam aparate de aer conditionat ale producatorilor cei mai renumiti din lume, pentru a oferi garantia unor aparate fara probleme in functionare, avand cel mai bun suport tehnic si disponibilitatea pieselor de schimb.


Am implementat afisarea stocurilor in timp real, nu avem produse la preturi mici care nu exista in stoc pentru a te atrage sa ne suni, urmand ca apoi sa-ti vindem un produs mai scump.

  • Acesta este singurul nostru magazin online, nu mergem pe varianta magazinelor multiple.
  • Prin intermediul mesageriei online suntem oricand la dispozitia ta pentru orice intrebari sau lamuriri suplimentare.
  • Avem doua sisteme de comanda, online si telefonic.
  • Echipele noastre efectueaza instalarea aparatelor folosind pompe de vaccum pentru punerea acestora in functiune, respectand toate standardele impuse de producatori.
  • Asiguram garantia aparatelor instalate de noi cu echipele proprii, astfel incat eventualele interventii sa fie efectuate in cel mai scurt timp.
  • Pentru cei comozi sau foarte ocupati, care nu doresc sa-si curete singuri aparatele, echipele noastre pot efectua acest serviciu in lunile de primavara.

AeroService.ro, va oferim de asemenea si servicii precum: Montaj, Service, Reumplere agent frigorific, Verificari periodice obligatorii, Curatare filtre de interior, Curatare evaporator, Curatare condensator, Curatare tava condensat, in zonele Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman. Va asteptam!